Payroll - Benefits Coordinator / Specialist

Job description

Wie zijn wij?

SIG is een onafhankelijk adviesbureau dat is gespecialiseerd in softwarekwaliteit. Ons doel is om de samenleving te ondersteunen in het creëren van betere software. Dat doen we in teams die elk hun eigen specialismen hebben. We zijn internationaal actief met kantoren in o.a. Amsterdam, Antwerpen, Copenhagen en New York.

Binnen SIG hebben we een superleuk HR-team dat op zoek is naar een Payroll- Benefits Specialist/HR Admin.


Waarom hebben we je nodig?

In een groeiende, internationale organisatie is geen dag hetzelfde. Voor ons kantoor in Amsterdam zoeken we iemand die ervoor zorgt dat onze (internationale) payroll en HR administratie op rolletjes loopt. In deze rol ben jij het aanspreekpunt voor alle payroll-zaken binnen onze organisatie en ben je mede verantwoordelijk voor een correcte uitvoering van onze HR-administratie.


Ons gedreven en enthousiast team bestaat uit: Office Management, Recruitment en HR Consultancy.

WAT GA JE BIJ ONS DOEN?

 • Uitvoeren van 9 verschillende payrolls voor de diverse landen waar SIG-medewerkers werkzaam zijn. We hebben voor de uitvoering van deze payrolls diverse partners die hiervoor aangestuurd moeten worden.
 • Administratie en coördinatie van contractgegevens, brondocumenten en deze beoordelen op juistheid, volledigheid en tijdigheid.
 • Verzorgen van een correcte benefits administratie, zoals van de WIA en pensioenverzekering, maar tevens ook de benefits in het buitenland.
 • Afhandelen van 30% regeling aanvragen voor onze Kennismigranten en immigratie/ visa aanvragen (IND).
 • Vastlegging van diverse HR-mutaties, waaronder onboarding/ offboarding .

Daarnaast bieden we een veelzijdig takenpakket en zul je je steentje bijdragen aan de overige werkzaamheden binnen het team. Hierbij kun je denken aan het opstellen en verwerken van diverse HR KPI’s en rapportages, maar ook het vastleggen en verwerken van mutaties. 


WAT BIEDEN WIJ JOU?

Een afwisselende zelfstandige functie binnen een snelgroeiend internationaal bedrijf

met de mogelijkheid om deels thuis te werken. Wij bieden een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket met daarin o.a: vaste maandelijkse thuiswerkvergoeding van 50 Euro netto, gratis woon-werk OV, 18,5% bonus potentieel, thuiswerkplek inrichting plus een extra eenmalige thuiswerkvergoeding van 250 Euro, gratis WIA en WGA excedent verzekering en een uitstekend pensioenplan.

Op ons kantoor heerst een informele sfeer en binnen ons team is er veel ruimte om over nieuwe ideeën te spreken en uit te voeren. Er is altijd ruimte voor ontwikkeling en wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. We zitten op loopafstand van Station Zuid, met de binnenstad van Amsterdam om de hoek.

Requirements

WIE ZOEKEN WE?

 • Je bent een administratieve duizendpoot die ervaring heeft met Nederlandse en buitenlandse payroll of kennis hierover wil verdiepen.
 • Je bent iemand die goed het overzicht kan bewaren, ook als er veel dingen tegelijk op je af komen.
 • Je bent kritisch en gaat altijd voor de hoogste kwaliteit.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.
 • Je hebt oog voor detail, bent accuraat en hebt goed cijfermatig inzicht.


 • Geinteresseerd?

Ben jij de Specialist die wij zoeken? We vertellen je graag meer over de vacature, ons team en de mogelijkheden die we kunnen bieden!