Junior HR consultant NL

Job description

Wie zijn wij?

SIG is een onafhankelijk adviesbureau dat is gespecialiseerd in softwarekwaliteit. Ons doel is om de samenleving te ondersteunen in het creëren van betere software. Dat doen we in teams die elk hun eigen specialismen hebben: zo hebben we teams voor technische disciplines zoals Security, maar ook teams die zich richten op specifieke sectoren, zoals Financial Services, Energie en Public. We zijn internationaal actief met kantoren in o.a. Amsterdam, Brussel, Kopenhagen, Athene en New York.

Binnen SIG hebben we een superleuk HR-team dat op zoek is naar een startende junior HR consultant.


Waarom hebben we je nodig?

In een groeiende, internationale organisatie is geen dag hetzelfde. Voor ons kantoor in Amsterdam zoeken we iemand die ervoor zorgt dat onze HR-administratie op rolletjes loopt. In deze rol ben jij het mede aanspreekpunt voor alle HR-zaken binnen onze organisatie en ben je verantwoordelijk voor een correcte uitvoering van onze HR-administratie. Hou je er daarnaast van om een vraagbaak te zijn voor collega’s als het gaat om verschillende HR-zaken? Krijg je energie van het ontlasten van collega’s? Dan zoeken we jou!


WAT GA JE BIJ ONS DOEN?

Op het gebied van de personeelsadministratie pak jij het onderdeel salaris- en personeelsmutaties op. Gaat een collega intern een nieuwe functie vervullen? Meer verdienen? Of krijgt iemand een contractverlenging? Jij regelt dat dit juist is vastgelegd in ons HRM-systeem. De salarismutaties lever je op tijd aan bij onze externe salarisverwerker.

Daarnaast heb je een belangrijke rol bij de on boarding van nieuwe collega’s, zorg je dat alles goed geregeld is wanneer iemand bij ons start. Naast deze terugkerende activiteiten bied je, waar mogelijk, ondersteuning bij een aantal HR gerelateerde projecten zoals: verbeterslag ten aanzien van onze HR-processen, maar ook meedenken met de FUN-board die leuke uitdagende of gewoon gezellige activiteiten voor onze collega’s verzorgt.


WAT BIEDEN WIJ JOU?

Een afwisselende zelfstandige functie bij een snelgroeiend internationaal bedrijf

De mogelijkheid om deels thuis te werken, ook na de COVID-19 maatregelen

25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband

Een contract voor de duur van 7 maanden met uitzicht op een vast dienstverband

Op ons kantoor heerst een informele sfeer. Er is altijd ruimte voor ontwikkeling en wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. We zitten op loopafstand van Station Zuid, met de binnenstad van Amsterdam om de hoek.


Geinteresseerd?

Denk jij, na het lezen van deze vacature, dat jij voldoet aan het hierboven beschreven profiel? Dan ontvangen wij graag een kort, maar krachtige motivatiebrief met cv.

Requirements

WIE BEN JIJ?

Je bent nuchter, energiek en enthousiast. Daarnaast ben je secuur in de zaken die je oppakt en stelt je proactief op. Je haalt veel energie uit het ervoor zorgen dat alles klopt en goed geregeld is.

Je bezit de volgende competenties

Accuraat

Proactief

Plannen en organiseren

Communicatief (zowel in het Nederlands als Engels)

Organisatiesensitiviteit